Festivalen 2017


 

Profilen 2017 baserer seg på konseptet “Musikkteater for alle”, med hovedfokus på å skape større interesse innenfor musikkteatersjangeren og på å arrangere forestillinger, workshops og annet med tilgjengelighet og relevans for alle. Vi ønsker at sjangeren skal være åpen for at både utøvere og publikum kan delta uavhengig av identitet, bakgrunn, fysiske og psykiske forutsetninger.

Musikal-i-teten ble for første gang arrangert høsten 2016 i samarbeid med Det Norske Teatret, og er foreløpig Nordens eneste musikkteaterfestival. Den driftes av sisteårsstudenter ved Musikkteaterhøyskolen.

 

Nyhetsoppdateringer


 
 

Ung, lovende designer!

Siri Topp Løvlien har laget den visuelle profilen for Musikal-i-teten 2017. Samme år uteksamineres hun fra Høyskolen Kristiania, og vi synes hun er helt super å samarbeide med.  

Løvlien sier selv:

“Det morsomste med å være grafisk designer er at jeg kan jobbe kreativt. Det er også utrolig gøy å føle mestringsfølelse etter et spesielt utfordrende prosjekt.”

Hun syns det mest utfordrende med å jobbe for Musikal-i-teten var å lage noe som “snakker” til målgruppa.

 

Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet!

 

 
 

Årets logo

I årets logo står det “musikk” i blindeskrift. Hvorfor i blindeskrift?
Vår flotte designer Siri Topp Løvlien har hentet inspirasjon fra andre kommunikasjonsformer, fordi vi i år fokuserer på “musikkteater for alle”.

 

 
 

Musikkteater for alle

Da vi skulle forme vår kunstneriske profil kom vi frem til konseptet “Musikkteater for alle”. Vi ønsker å inspirere til å utfordre og utforske musikkteatersjangeren - være samlende og tilgjengelig. Ut i fra dette lagde vår designer Siri Topp Løvlien vår visuelle profil, hvor hun hentet inspirasjon fra andre kommunikasjonsformer, lyd og bevegelse. Hun har laget et helt eget #musikaliteten17-filter, som er skapt med tanke på hvordan døve opplever lyd ved vibrasjoner. Den vibrerende effekten i bildene skal gi inntrykk av lyd og bevegelse.

 
 

 
 

Tre ting du MÅ vite om Musikal-i-teten!

1) Musikal-i-teten er Nordens første og eneste profesjonelle musikkteaterfestival.

2) Festivalen avholdes fra 13.- 16. november i år, og den er absolutt verdt å få med seg!

3) “Musikkteater for alle!” er slagordet vårt. Vi mener at musikkteater passer for alle og enhver - og det skal vi bevise!